Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd!

Assem Producties voert iedere opdracht met de grootst mogelijke zorg uit.
Dit begint met het opstellen van een scherpe offerte en het plannen van een kennismakingsgesprek.

Tijdens de opnamen worden zowel de beeld- als geluidskwaliteit gemonitord. Vervolgens wordt tijdens de montage al het opgenomen materiaal nogmaals kritisch bekeken waarna de gemonteerde video op een door u of jullie gewenste mediadrager wordt geplaatst.

U hebt hierbij de keuze uit:

  • DVD (inclusief menu met bijpassende cover en disc-opdruk);
  • Blu-ray (inclusief menu met bijpassende cover en disc-opdruk);
  • USB-Stick.

Het resultaat is verbluffend; een oogstrelende video met bijpassend geluid die helemaal op uw wensen is afgestemd.


Nadat het besluit is genomen om te gaan trouwen, moet er veel geregeld en gepland worden. Van een schitterende foto- en trouwlocatie tot aan de ultieme feestzaal; alles zal zijn zoals jullie dit wensen. Wanneer de grote dag uiteindelijk aanbreekt, willen jullie dit natuurlijk professioneel op video vast laten leggen.

Met een trouwfilm van Assem Producties ontvangen jullie een complete herbeleving en natuurgetrouwe weergave van jullie trouwdag.


De ontwikkeling van een pasgeboren baby gaat vooral de eerste maanden heel erg snel. Je groeit als vanzelfsprekend met je kindje mee, voedt en verzorgt het iedere dag, en je komt er dan opeens achter dat je baby al bijna een peuter is.

Dankzij een Newbornvideo van Assem Producties zal deze bijzondere periode, die vol veranderingen en nieuwe gebeurtenissen zit, veel meer dan een vage herinnering zijn.


Met een jubileumvideo van Assem Producties zal geen feest of memorabele gebeurtenis hetzelfde zijn.
Een jubileumvideo is bij uitstek geschikt voor:

  • een kinderfeest;
  • verjaardagsfeest;
  • huwelijksjubileum;
  • jubileum werknemer.

In een levensfilm gaat u dieper in op belangrijke details en gebeurtenissen die zich in uw leven hebben afgespeeld. Zo kunt u bepaalde keuzes uit het verleden toelichten of geheimen openbaren die u anders niet kunt of durft te vertellen.

Daarnaast zal een levensfilm enorm waardevol zijn voor jonge kinderen waarvan een ouder niet lang meer te leven heeft. Op latere leeftijd zal een persoonlijke video het gemis verzachten en als steun zijn tijdens het opgroeien.


Wanneer een dierbare overlijdt moet er in korte tijd veel geregeld worden. De nabestaanden beleven deze hectische tijd vaak in een roes waar er veel langs hen heen gaat.
Met een uitvaartregistratie kunt u de mooie woorden die tijdens de uitvaart gesproken zijn op een rustiger moment in u opnemen.

Indien er jonge kinderen achterblijven kan een uitvaartregistratie de vragen beantwoorden welke op latere leeftijd komen.


Uw woning of bedrijfspand in de spotlights!

Al tijdens het bekijken van de makelaarsvideo zullen potentiële kopers zich in uw woning of bedrijfspand wanen en zich thuisvoelen.

Een professionele makelaarsvideo van Assem Producties werkt stimulerend voor de verkoop van uw pand en is mogelijk voor zowel particulier als bedrijf.


Een bedrijf of ondernemer moet opvallen om zich te kunnen onderscheiden van concurrenten. Want u wilt natuurlijk die nieuwe klanten aantrekken, nieuwe markten aanboren en laten zien waar uw bedrijf of onderneming voor staat.
Een bedrijfsvideo is daarom essentieel om (potentiële) klanten en/of zakenrelaties te overtuigen van uw kennis en product.

Assem Producties houdt van een heldere en professionele aanpak en gaat voor een verbluffend eindresultaat.


Met een videoclip worden de spreekwoordelijke puntjes op de I van de muziek gezet. Emotie en boodschap worden extra benadrukt en het muzieknummer krijgt een geheel nieuwe dimensie.

Een videoclip stelt de muzikant, artiest, band of het koor in staat om hun werk te promoten en hiermee het grote publiek te bereiken.
Deze bekendheid is van uiterst belang om meer boekingen, en daaraan verbonden, meer inkomsten te genereren.

In de spotlights:

Huwelijk Jarno & Eline

Ttrouwfilm - Jarno haalt Eline met zijn eigen vrachtwagen op.

Jarno heeft zijn eigen vrachtwagen, een DAF XF105 met 510pk, als trouwauto. Tijdens het burgerlijk huwelijk vraagt hij Eline ten huwelijk en ze zegt... JA!

Paresto op de kaart

Bedrijfsvideo - Paresto op de kaart

Locatiemanagers van Paresto zijn uitgenodigd voor de jaarlijkse conferentiedag. Deze video is verspreid op alle locaties om de toekomstvisie over te dragen.

Wedding menu

Wedding DVD en Blu-ray menu voor een romantische stijl van jullie trouwfilm - Hoofdmenu

Het Wedding menu is de parel op jullie trouwfilm! Fraaie menu's met schitterende motion-overgangen. Wordt geleverd inclusief bijpassende cover en label.

Geboortekaartje - De kleine muis

Digitaal geboortekaartje - De kleine muis

Deel als trotse ouders jullie overweldigend geluk met het digitale geboortekaartje 'De Kleine Muis'. Een vrolijke, speelse en toch persoonlijke uitnodiging.

Digitale uitnodiging: Trouwringen

Speciale Save the Date - Trouwringen

Jullie willen niet alleen staan als jullie de trouwringen wisselen. Verstuur daarom deze 'Save the Date' naar iedereen die onmisbaar is op jullie dag.

Digitaal trouwalbum

Elegant digitaal trouwalbum op video

Zoekt u een vervanger voor het traditionele fotoalbum? Overweeg dan dit digitaal trouwalbum, dat bij uitstek geschikt is voor een trouwreportage!