Een video zegt zóveel meer!
Passie voor video!

Uitvaart

Uitvaartregistratie vol emoties.


Een uitvaartregistratie is een film van de uitvaartplechtigheid. Soms stuit de gedachte hieraan weleens op weerstand. Toch zijn er goede redenen om het wél te doen. De dag van de uitvaart gaat namelijk vaak in een vlaag voorbij.

Hoe wordt een herinnering vastgehouden? Het geheugen geeft ons vaak maar flarden fragmenten. Maar hoe is alles verlopen? Wie zijn er geweest? Met wie heb ik gesproken? En wat voor lieve en bemoedigende woorden zijn er gezegd? Met een uitvaartregistratie kan alles op een later moment worden teruggekeken, waardoor rust wordt hervonden.

Ook voor jonge kinderen die het allemaal nog niet kunnen bevatten kan een reportage uitkomst bieden. Als een kind op jonge leeftijd een ouder, grootouder, broertje/zusje of een vriendje verliest, is dat een ingrijpende gebeurtenis. Op latere leeftijd kunnen er allerlei vragen of gevoelens naar boven komen. Een registratie biedt dan houvast.

Een afscheid komt vaak ook onverwachts. Niet iedereen kan er altijd op tijd bij zijn, zoals familie en vrienden die in het buitenland vertoeven, mensen die aan bed gekluisterd zijn of senioren op hoge leeftijd. Met een uitvaartregistratie maakt u ook hen deelgenoot van het afscheid.

De videoreportage wordt met professionele hard- en software op DVD, Blu-ray of USB-stick geplaatst voor de beste digitale beeld- en geluidskwaliteit. Uiteraard is het mogelijk om een korte montage op deze website te plaatsen.

Indien u nog vragen heeft of meer informatie wenst, neem gerust contact met mij op.

Leverbaar op

  • DVD
  • Blu-ray
  • USB-Stick

Contactgegevens

Assem Producties
Churchilldreef 11
6716 HK Ede (Gelderland)
Tel. 0318 84 13 77
Web.
Mail. info@videograaf.eu
K.v.K. nr. 54340098