Een video zegt zóveel meer!
Passie voor video!

Bedrijfsvideo

Breng uw bedrijf op unieke wijze onder de aandacht.

Trainingsvideo klachtenafhandeling

Tegenwoordig wordt er steeds vaker een videoreportage gemaakt van de activiteiten binnen een onderneming, de zogenoemde bedrijfsvideo.
Het geeft u de gelegenheid om enerzijds uw bestaande klanten te informeren over nieuwe producten in uw assortiment en anderzijds nieuwe klanten te interesseren voor uw bedrijf.
Ook kunnen speciale gelegenheden zoals de opening van een filiaal of de introductie van een nieuw product aanleiding zijn om over te gaan tot het maken van een videoproductie.

Wat is er zoal mogelijk:

  • Promotiefilm
    De manier om uw bedrijf naar buiten te presenteren. Een film die laat zien hoe de verschillende processen binnen uw bedrijf verlopen. Hierdoor krijgt de potentiële klant een beter inzicht in de capaciteit, kwaliteit en kwantiteit van uw bedrijf.
  • Voorlichtingsvideo
    Hierbij kan een bepaald product of proces nader worden vastgelegd. Door iedere handeling te voorzien van de juiste begeleidende teksten of ondertiteling kan een klant stapsgewijs worden getoond hoe een product moet worden behandeld.

U kunt een voorlichtingsvideo ook gebruiken om uw medewerkers bij te scholen over nieuwe producten of om veel voorkomende fouten/problemen uit te sluiten. Een voorlichtingsvideo over de regels binnen uw bedrijf zal voor nieuwe medewerkers zeer verhelderend zijn.

De video wordt in het door u gewenste formaat aangeleverd zodat hij direct op uw eigen website of intranet geplaatst kan worden.

Hebt u nog vragen of wilt u graag een offerte op maat, neem gerust contact met mij op.

Leverbaar op

  • DVD
  • Blu-ray
  • USB-Stick

Contactgegevens

Assem Producties
Churchilldreef 11
6716 HK Ede (Gelderland)
Tel. 0318 84 13 77
Web.
Mail. info@videograaf.eu
K.v.K. nr. 54340098