Een video zegt zóveel meer!
Passie voor video!

Portfolio, Trouwfilms

Huwelijk Gerben & Linda

1 juni 2011.
Rond 7.45 reed ik het zonovergoten Bunschoten-Spakenburg binnen. Het was nog een beetje fris maar dat zou snel veranderen in een aangename temperatuur. Om 8.00 uur kwam ik aan bij Gerben, de bruidegom. Na de nodige scènes geschoten te hebben gingen we richting Linda die vol spanning stond te wachten.

Het eerste deel van de reportage is gemaakt op de boerderij waar Linda opgegroeid is. Vervolgens reden we naar een dijkje in de buurt om de reportage aan het water voort te zetten.
Het schitterende weer zorgde voor prachtige beelden en voor het laatste deel van de reportage zijn we naar de haven van Bunschoten-Spakenburg gegaan.

Familie en vrienden waren inmiddels op de boerderij gearriveerd en iedereen werd op foto & video vastgelegd. Ondertussen was het tijd geworden voor het burgerlijk huwelijk. Na deze ceremonie volgde de kerkelijke inzegening waarna iedereen zich naar de boerderij begaf.
Daar stond een grote tent waar getoost werd op het zojuist voltrokken huwelijk. Na de openingsdans feestten de gasten door tot in de kleine uurtjes.

Leverbaar op

  • DVD
  • Blu-ray
  • USB-Stick

Contactgegevens

Assem Producties
Churchilldreef 11
6716 HK Ede (Gelderland)
Tel. 0318 84 13 77
Web.
Mail. info@videograaf.eu
K.v.K. nr. 54340098